lauantai 2. heinäkuuta 2011

Ilmapallo


Voi käpylehmä sentään :/. Meillä oli hurjan mukava aamu poikien kanssa. Touhuttiin kaikenlaista aktiviteettia kolmestaan. Yksi ohjelmanumero oli vesi-ilmapallo jota heittelin lattiaa pitkin ja kissat spurttailivat sen perässä. Hetkeksi silmä vältti ja pallo oli kynsäisty rikki ja mitä ilmeisemmin natustettu parempiin suihin koska en riekaletta mistään löytänyt. 
Voi että olen olen ollut omantunnontuskissa koko päivän. Igor söi pienenä niin herkästi kaikenlaista että olen ollut hurjan tarkkana näitten asioitten suhteen. Miten siis nyt voin jättää ilmapallon hetkeksi vahtimatta! Nyt se pallo on Brunon mahassa. Näen jo suolileikkaukset tässä heinäkuun helteissä :(. Kun nyt vaan katsonkin Brunoon, tulee surku.
Soitin heti päivystävälle ja sieltä lohduteltiin ettei ilmapallo kuitenkaan ole pahimmasta päästä mitä kissa voi syödä. No eihän se ole. Siskon toinen kissa söi villalankaa pitkän pätkän ja toinen pussinsulkijan. Igor on syönyt ainakin silkkinauhaa, rulla- ja rautalankaa. Roope söi joskus kumilenkin. Kaikki nuo kissat jäivät eloon syömisten jälkeen eikä mitään suolileikkuita tarvittu. Silti huolehdin nyt ihan täysillä.
Kehoittivat lääkäristä antamaan parafiiniöljyä. Annoin ja ripulihan siitä seurasi. Bruno-reppanan masu oli meille tullessa vähän sekaisin ja juuri nyt kun sieltä alkoi puskea nättiä pötköä ulos niin piti mennä antamaan tavaraa millä maha menee uudestaan sekaisin. 
Olen ihan huono kissaemo :(.
Toivotaan että keltainen palloriekale ilmestyy hiekkikseen.

Tässä vähän iloa ennen huolta:



Miten voikin Igor näyttää näin julmalta :D



3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tsemppiä! Eiköhän pallonsuikale tule kakan mukana ulos.

Kissat ovat niin kerkeeväisiä. Minulla on ollut sen jälkeen kauhea huoli, kun Kollo söi vuosia sitten kissanpallon palasen ja joutui leikkaukseen. Silloin vasta huomasin, että kissalla on taipumus "imuroida" suuhunsa lattialta kaikkea pientä.

Romulus kirjoitti...

Kiitti, niinhän se tuli :).

Eli siis joku kissa tosiaan on ollut leikkauksessa! Hui :O.

Sirpa kirjoitti...

Huomasin, ettei kissalla ollut kaikki kunnossa, kun se vaan oksensi ja oksensi. Vein Kollon heti eläinlääkärille ja suolesta poistettiin kuolioitunut muutaman sentin pätkä samana päivänä. Sen jälkeen suoli on taas toiminut onneksi ongelmitta.