sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Ilmapallotarinan päätös

Jiihaa! Aamulla tuli ilmapalloriekale kokonaisena ulos. Wuhuu!!! :)

Onneksi ei tarvinnut päiväkausia kärvistellä epätietoisuudessa ja jännityksessä. Ja kiva sekin ettei tarvinnut parafiiniöljyä antaa kuin kerta. Reppanan masu meni 4ml:stä jo ihan kuralle :(. Sen takia tuo ilmiskin varmaan solahti niin nopskasti läpi. Nyt sitten saa antaa taas vähän Attapectiniä jotta masu saataisiin takaisiin kiintempään olomuotoon.

Nyt voin jo paremmalla mielellä laittaa vähän lisäkuvia eilisestä mukavasta leikkituokiosta.




Ja se ilmis. Tämä tosin ei ole se syöty yksilö. Tämä pinkki rikottiin mun silmien alla ja sain kerättyä riekaleen heti roskiin.



Eikä mennyt montaa tuntia kun kuulin rapinaputken sisältä Brunon köhäisyjä. Siellähän se nieleskeli taas jotain jyrsittyä. Ilmeisesti oli natustanut pienen palan putken saumasta repimäänsä tuotelappua. Palanen oli kyllä niin minimaalisen pieni ettei siitä tuskin ole mitään haittaa. Leikkasin loput lappuset putkesta pois niin ettei niitten vuoksi enää tarvitse köhiskellä.

Melkoisia syömäreitä nuo nuoret katit :/. 
Kun siskon kissa oli syönyt sen pussinsulkijan eikä sulkijaa kahden viikon jälkeenkään alkanut kuulua ulos, oli eläinlääkäri sanonut että syöhän ne kissat kaikenlaista mutta että niiden mahat ovat melkoinen sulatusuuni vahvoine happoineen. Hyvin ne voivat sulattaa pienet rautalankapalaset mureniksi. 
Varmasti nuo otukset ovat syöneet paljon kaikenlaista kun silmä on välttänyt. Kun ei tiedä, ei murehdi ja kaikki jatkuu iloisesti normaalina vaikka suolessa matkaisi milloin mitäkin.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvä, että pallonpala tuli ulos. :)

Sirpa kirjoitti...

Nuo kissojen kassileikit ovat mainioita. :D

Romulus kirjoitti...

Jep, paperikassit jaksavat innostaa ihan ikuisuuksiin :). Pitää aina vaan ottaa ne kantokahvat irti etteivät jää päästään jumiin niihin.