sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tötteröpää

Bruno on tötteröpäänä kulkenut nyt viikon. Kaveri oli jostain syystä työstänyt hännänjuurtaan vereslihalle. Semmoinen ihan pikkuinen alue. Omituista.
Tötterö on kuitenkin auttanut ja ihovaurio on saanut parantua. Koska aluetta ei kynitä fanaattisesti, on tötteröreppana saanut olla ilman tötteröä aina valvovan silmän alla.


Ihmeellinen oire. Vaan tuleehan noille eläimille kaikenlaista mystistä. Jotenkin tässä vuosien saatossa on oppinut vähän rauhoittumaan tämmöisten kanssa, onneksi. 
Tänään saatiin lääkäriltä kortisonirasva parantumista edistämään. Tötteröelämä jatkuu vielä jonkun aikaa :/.

Kissat saivat tänään myös rokotukset, luksuksena ihan kotikäynnillä tuikattiin piikit niskoihin. Heh, eivät juuri joutuneet operaatiosta ressailemaan. 
Samalla sain mielipiteen tuosta Brunosen kynitystä hännänjuuresta sekä ikenistöstä. Ienten tila on kuulemma melko tavallinen näky. Yleensä virussairauden aiheuttama. Koska Brunolla se virus ei ole Felv eikä Fiv, on se todennäköisesti kaliki. Lääkäri lohdutteli ettei tuosta tilasta kamalasti kannata murhettua. Hyvää hoitoa perushoitoa vaan.

Igorinkin hampaita olisi hyvä pestä säännöllisemmin. Kaverille on kuulemma tullut ienten liikakasvua takahampaisiin. Olenkin moisesta lukenut, mutta en osannut Igorin suusta semmoista huomata. Ien voi kuulemma kasvaa vaikka koko hampaan ylitse. Otamme siis upouuden harjan aktiivisempaan käyttöön.

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Romulus kirjoitti...

Kiitos.
Viikko tötteröllä näyttää tuoneen tulosta. Omituinen läntti on parantunut hyvin eikä kattimus näytä sen kimpussa enää ahkeroivan. Normaalit pesut suorittaa kyllä ja niiden ohessa tulee sitten hännänalunenkin huollettua.
Toivotaan että tilanne jatkuu tällaisena ;)